Minä radioon?

Journalistiikan pääaineopiskelija, tee VIM.210 Työelämä- ja asiantuntijuusprojekti (5op) radiossa:

Projektiopintoina toteutettava ohjelmasarja /podcast sisältää käytännön journalistisen työn lisäksi kirjallisen ennakkosuunnitelman ja loppuraportin. Ohjelmasarja voi olla ryhmätyö, mutta loppuraportti on aina yksilösuoritus.

  1. Ilmoittaudu Sisun kautta VIM.210-kurssille
  2. Kirjaudu VIM.210-kurssin Moodleen, josta löydät projektiopinnoissa tarvitsemasi ohjeet mm. projektisuunnitelmaa ja raportointia varten (kurssiavain: projekti).
  3. Esittele ohjelmasarjaideasi lyhyesti projektiopintojen vastuuopettaja Anu Kuusistolle ja Radio Moreenin toimituspäällikkö Eve Suloselle sähköpostitse. Jos ja kun ideallesi näytetään vihreää valoa, niin:
  4. Käytä ideantarkistuslistaamme ideasi kiteyttämiseen ohjelmakonseptiksi. Tee myös viitteellinen ajolista/käsikirjoitus yhdestä jaksosta.
  5. Kun suunnitelmasi ja ohjelmakonseptisi on saanut hyväksynnän, sovi vastuuopettajan kanssa projektissa hyödynnettävistä oppimateriaaleista ja toteuta ohjelmasarjasi /podcastisi. Mikäli niin sovitaan, osallistu välipalautteeseen ja kehitä ohjelmatyötäsi palautteen pohjalta.
  6. Laadi loppuraporttisi projektiopintojen yhteisten ohjeiden mukaan ja palauta se Moodlen kautta kurssin vastuuopettajalle.
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial