Ohjelmatiedot

Radio Moreenin ohjelmatiedot 31.3. – 7.4.2023

Perjantai 31.3.
8.00 Synninpäästö. Ahneus. Syntipositiivinen podcast. Tommi Kokkonen, Venla Rakkola ja Sini Lukka.
8.24 Hämeenpuisto Special. DJ Jukola.
9.24 Klassiset tunnit.
13.00 Synninpäästö. Ahneus. Syntipositiivinen podcast. Tommi Kokkonen, Venla Rakkola ja Sini Lukka.
13.24 Hämeenpuisto Special. DJ Jukola.
14.24 Klassiset tunnit.

Lauantai 1.4.
Klassiset tunnit.

Sunnuntai 2.4.
Klassiset tunnit.

Maanantai 3.4.
8.00 Aivocast. Jakso 29: Aivojen ennakointi. Mihin aivojen ennakointi eli allostaasi perustuu? Ilmiö selittää esimerkiksi sitä, miksi yhteiskunnassamme on niin paljon pitkäaikaissairauksia ja ahdistusta. Vieraana professori Kai Kaila. Podcast aivoista ja ajattelusta. Jenna Lahti ja Hanne Vuorela.
8.36 Vauva talossa. Jakso 8: Isän supervoimat käyttöön. Isä on ihan yhtä hyvä vauvan hoitaja kuin äitikin. Vieraana kätilötyön lehtori Elina Botha. Toimittaja Pia Sivunen.
8.58 Klassiset tunnit.
13.00 Aivocast. Jakso 29: Aivojen ennakointi. Mihin aivojen ennakointi eli allostaasi perustuu? Ilmiö selittää esimerkiksi sitä, miksi yhteiskunnassamme on niin paljon pitkäaikaissairauksia ja ahdistusta. Vieraana professori Kai Kaila. Podcast aivoista ja ajattelusta. Jenna Lahti ja Hanne Vuorela.
13.36 Vauva talossa. Jakso 8: Isän supervoimat käyttöön. Isä on ihan yhtä hyvä vauvan hoitaja kuin äitikin. Vieraana kätilötyön lehtori Elina Botha. Toimittaja Pia Sivunen.
13.58 Klassiset tunnit.

Tiistai 4.4.
8.00 Voices of Research. University Lecturer Riku Roihankorpi. University Lecturer Riku Roihankorpi discusses his work in theatre and drama studies and media culture with Em Fristadius.
8.16 Musiikin sekakäyttäjät. Axl Ehnströmin sanoituksia. Myy Ojanpää.
9.16 Klassiset tunnit.
13.00 Voices of Research. University Lecturer Riku Roihankorpi. University Lecturer Riku Roihankorpi discusses his work in theatre and drama studies and media culture with Em Fristadius.
13.16 Musiikin sekakäyttäjät. Pekka Ruuskan sanoituksia. Myy Ojanpää.
14.16 Klassiset tunnit.

Keskiviikko 5.4.
8.00 Asiantuntija äänessä. Moni nuori liikkuu liian vähän. Journalistiikan opiskelija Venni Uotila haastattelee tutkija Pauliina Husua UKK-instituutista. Journalismin monet muodot -kurssin keskusteluja.
8.15 Asiantuntija äänessä. Venäjän kielen merkitys nykyisessä maailmantilanteessa. Journalistiikan opiskelija Marika Holappa haastattelee professori Sanna Turomaa Tampereen yliopistosta. Journalismin monet muodot -kurssin keskusteluja.
8.37 Klassiset tunnit.
13.00 Asiantuntija äänessä. Moni nuori liikkuu liian vähän. Journalistiikan opiskelija Venni Uotila haastattelee tutkija Pauliina Husua UKK-instituutista. Journalismin monet muodot -kurssin keskusteluja.
13.15 Asiantuntija äänessä. Venäjän kielen merkitys nykyisessä maailmantilanteessa. Journalistiikan opiskelija Marika Holappa haastattelee professori Sanna Turomaa Tampereen yliopistosta. Journalismin monet muodot -kurssin keskusteluja.
13.37 Klassiset tunnit.

Torstai 6.4.
8.00 Lääkispodi. Jakso 17: Rakas päiväkirjani. Tästä jaksosta alkaa Aaron ja Antonin päiväkirja, jossa kuvataan rennon rönsyilevästi opiskeluarjesta ja opintojen rakenteesta Tampereen lääkiksessä. Mitä kaikkea muuta opinnot pitävät sisällään kuin luennoilla ja kirjastossa hikoilemista? Miltä keskimääräinen viikko näyttää? Lääkispodi on tuotettu Tampereen Kandidaattikoulutuksen tuella.
9.02 Osaamisen kehittäjät. Osa 18: Aikuisen opo on sparraajakaveri ja vierellä kulkija. Nykypäivänä opintojen ohjaus on paljon muutakin kuin tiedotusta, neuvontaa ja ohjausta. Vieraana jatkuvan oppimisen asiantuntija ja ratkaisukeskeinen valmentaja Katri Sillanpää Tampereen yliopistosta. Hanne Vuorela.
9.17 Klassiset tunnit.
13.00 Lääkispodi. Jakso 17: Rakas päiväkirjani. Tästä jaksosta alkaa Aaron ja Antonin päiväkirja, jossa kuvataan rennon rönsyilevästi opiskeluarjesta ja opintojen rakenteesta Tampereen lääkiksessä. Mitä kaikkea muuta opinnot pitävät sisällään kuin luennoilla ja kirjastossa hikoilemista? Miltä keskimääräinen viikko näyttää? Lääkispodi on tuotettu Tampereen Kandidaattikoulutuksen tuella.
14.02 Osaamisen kehittäjät. Osa 18: Aikuisen opo on sparraajakaveri ja vierellä kulkija. Nykypäivänä opintojen ohjaus on paljon muutakin kuin tiedotusta, neuvontaa ja ohjausta. Vieraana jatkuvan oppimisen asiantuntija ja ratkaisukeskeinen valmentaja Katri Sillanpää Tampereen yliopistosta. Hanne Vuorela.
14.17 Klassiset tunnit.

Perjantai 7.4.
Pääsiäisen ajan klassista musiikkia. Radio Moreenin toivottaa rauhallista pääsiäistä.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial