Otsikko-ohjelmat

Otsikko-ohjelmat
Radio Moreenin otsikko-ohjelmat vaihtelevat lukukausittain, ja esimerkiksi lyhyet ohjelmasarjat ovat ohjelmistossa vain muutaman viikon ajan. Kevätkaudella 2024 ohjelmistossamme ovat muun muassa nämä ohjelmat:

Asiantuntija äänessä Toimittajaopiskelijoiden tekemiä asiantuntijahaastatteluja vaihtelevista aiheista. Haastattelut ovat osa Journalismin monet muodot -kurssia ja journalistiikan opetusta Tampereen yliopistossa.

Osaamisen kehittäjät Tampereen yliopiston jatkuvan oppimisen palvelujen tuottama podcast-sarja tuo Tampereen korkeakouluyhteisön tutkimusta ja opetusta lähelle työelämässä jo olevaa. Sarjassa kuullaan korkeakouluyhteisön asiantuntijoiden sekä työelämästä tulevien kouluttajien ja asiantuntijoiden haastatteluja.

Studi-Off Tampereen yhteiskoulun lukion oppilaiden tuottamaa ohjelmaa. Silloin tällöin torstai-iltapäivisin.

Tampere International Tampereen yliopiston vaihto-opiskelijoiden tuottama ohjelma maan ja taivaan väliltä, 30 min. keskiviikkoisin kurssin aikana.

Vuorotellen Prologos ry:n podcast tarkastelee viestinnän ja vuorovaikutuksen ilmiöitä yleistajuisesti. Jokaisessa jaksossa käsitellään eri viestinnän ja vuorovaikutuksen teemaa vaihtuvien asiantuntijoiden kanssa. Haastateltavat asiantuntijat ovat kulloiseenkin käsiteltävään ilmiöön syvällisesti perehtyneitä tutkijoita, opettajia ja erityisosaajia. Radio Moreenin taajuudella torstaisin.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial