Marraskuussa kuullaan kolme ajankohtaista keskustelua suorana lähetyksenä pääkirjasto Metsosta. Keskiviikkona 9. marraskuuta aiheena on aktivismi ja sen rooli kansalaisvaikuttamisessa.

Radio Moreeni lähettää kolmena marraskuisena keskiviikkona Metso TALK -keskustelutilaisuuden suorana lähetyksenä. Tilaisuudet järjestetään pääkirjasto Metsossa. Tampereen yliopiston toimittajaopiskelijat juontavat keskustelut.

Ensimmäisessä keskustelussa keskiviikkona 9. marraskuuta aiheena on aktivismi ja kansalaisvaikuttaminen. Aktivistit turvautuvat välillä radikaaleihinkin keinoihin muuttaakseen asenteita ja päätöksentekoa. Ansaitsevatko he sankarin viitan vai rikollisen leiman? Entä millainen merkitys taiteella on kansalaisvaikuttamisessa?

Aiheesta ovat keskustelemassa kirjailija, aktivisti ja vastuullisuusasiantuntija Suvi Auvinen sekä kuvataiteilija Jani Leinonen.

Syksyn kaksi muuta Metso TALK -iltaa järjestetään 16. ja 23 marraskuuta. Ensi viikolla aiheena on verkossa vaikuttaminen, ja sarjan viimeisessä keskustelussa puhutaan rauhasta ja sen puolustamisesta.

Suora radiolähetys Metso TALK -keskusteluista alkaa kello 18. Keskustelusarjan järjestävät yhteistyössä Tampereen yliopiston toimittajakoulutus, Tampereen kaupungin nuorisopalvelut ja Kaupunkikulttuuriyksikkö.

Kuva: Kirjasto / Tampereen kaupunki