Jouluviikolla lähetettävä Jouluetkot laittaa tutut ja tuntemattomat joululaulut järjestykseen. Loppu- ja alkuvuoden aikana Radio Moreenissa soivat menneen lähetyskauden helmet. Taajuudella palataan arkeen heti loppiaisen jälkeen.

Radio Moreenin joulun ja uuden vuoden lähetyksissä kuullaan parhaita paloja menneen syksyn puhe- ja musiikkiohjelmista. Aamuisin klo 7.00- 10.00 pääpaino on musiikkiohjelmissa, ja iltapäivisin klo 13 alkaen tarjolla on puheohjelmia sekä syksyn keskusteluohjelmasarjoja, kuten Metso TALK ja Journalismin iltapäivä.

Jouluviikolla maanantaista keskiviikkoon Jouluetkot-ohjelmasarja johdattaa kuuntelijat joulutunnelmaan klo 13. Ohjelman toimittavat Lotta Karinen ja Hanne Vuorela, ja luvassa on joulumusiikkia ja sitä rennosti ruotivaa musiikkipuhetta. Joulupyhien aikaan iltapäivä on omistettu tutuille musiikkiohjelmillemme, joissa luonnollisesti ollaan joulutunnelmissa.

Vuoden 2021 ensimmäinen jumalanpalvelus lähetetään tuttuun tapaan loppiaisena 6. tammikuuta. Radio Moreeni palaa arkeen loppiaisen jälkeen eli 7. tammikuuta.

Juhlakauden tarkemmat ohjelmatiedot löytyvät täältä.