Loppuvuoden aikana Radio Moreenin taajuudella kuullaan uusintana syksyn keskustelusarjoja ja nautitaan joulumusiikista sekä uuden vuoden musiikista. Arkeen palataan loppiaisen jälkeen.

Joulun aikaan Radio Moreenissa lähetään uusintana syksyn keskustelusarjoja, kuten syksyn Metso Talk. Lisäksi jouluviikolla virittäydytään ajankohtaan sopivaan tunnelmaan Jouluetkot-ohjelman ja joulumusiikin parissa.

Välipäivinä tarjolla on syksyn Sanomisen paikka -keskusteluja ja viimeinen Yo! Moreeni Räps -ohjelma, jonka kolmituntinen erikoisjakso kuullaan torstaina 30.12. klo 16.45 ja uusintana seuraavana päivänä. Uutta vuotta juhlistetaan myös klassisella musiikilla.

Tammikuussa Radio Moreenin ohjelmakaavio uudistuu. Kanavalla kuullaan aamuisin klo 8 ja iltapäivisin klo 13 alkavissa ohjelmapaketeissa pääasiassa opiskelijoiden tekemiä podcasteja ja muita puheohjelmia. Muuna aikana taajuudella soi tauoton klassinen. Uusi ohjelmisto otetaan käyttöön maanantaina 10. tammikuuta.

Ohjelmatiedoistamme näet loppuvuoden ohjelmien tarkat lähetysajat.

Radio Moreeni toivottaa rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta 2022!