Kuuden jakson aikana Kärkikolmikko koostaa top3-listauksia monenlaisista aiheista, kuten musiikista, elokuvista ja ruuasta.

Oletko kiinnostunut rap-musiikista tai kenties kauhuelokuvista? Vai nautitko mieluummin hyvästä ruoasta ja juomasta?

Uusi Kärkikolmikko-podcast tarjoaa kuuntelemisen, katsomisen ja maistamisen arvoisat suositukset helposti pureskeltavan kulttuuripodcastin muodossa. Podcastin aikana esitetyt mielipiteet ja listaukset ovat luonnollisesti absoluuttisia totuuksia, joten tämän jälkeen makuasioista ei tarvitse enää kiistellä!

Jaksoja ei tarvitse kuunnella järjestyksessä – tai kokonaan – Kärkikolmikko-podcast ei tuomitse.

Podcastia voi kuunnella Soundcloudin lisäksi radiosta: ohjelma ilahduttaa kuuntelijoita Radio Moreenin taajuudella perjantaisin kello 8 ja 13 alkaen maaliskuun 11. päivä. Ensimmäisessä jaksossa selvitetään suomalaisen rap-musiikin parhaat artistit ja käydään läpi pikainen katsaus rap-musiikin historiaan.

Kärkikolmikkoa tekevät journalistiikan opiskelijat Tommy Hellström, Esko Kykkänen ja Jussi Pennanen.