Tapahtumassa kilpaillaan podcast-, juonto- ja dokumenttisarjoissa. Radiofestivaalin ohjelmaa voi seurata Radio Moreenista koko tapahtuman ajan.

Media-alan opiskelijoille suunnattu Radiofestivaali järjestetään Tampereen yliopiston keskustakampuksella 18. ja 19. huhtikuuta. Tapahtumapaikkoina ovat Voionmaan koulutuskeskus ja Radio Moreeni.

Radiofestivaali alkaa torstaina 18.4. klo 10 podcast-sarjoilla, ja iltapäivällä klo 14 vuorossa on juontajakilpailu. Perjantaina 19.4. kisataan dokumenttisarjassa klo 10–16. Dokumenttisarjassa on mukana neljä opiskelijaa Tampereen yliopiston ja TAMKin yhteiseltä audiodokumenttikurssilta. Näitä töitä voi kuunnella myös Soundcloudissa 6. toukokuuta lähtien. Myös yleisessä podcast-sarjassa on mukana tamperelaisia tekijöitä.

Kilpailusarjoja kuuntelee tuomarikaksikko, joista toinen on media-alan ammattilainen ja toinen opiskelija, joka on voittanut ko. sarjan edellisvuoden tapahtumassa. Kilpailujen lisäksi Radiofestivaalin ohjelmassa on ammattilaisten puheenvuoroja äänisuunnittelusta ja journalistisesta podcastista. Festivaalin ohjelmaan voi tutustua tapahtuman omilla sivuilla.

Vuoden 2024 Radiofestivaalin järjestävät Tampereen yliopisto, TAMK ja Voionmaan koulutuskeskus yhdessä Äänipolku ry:n kanssa. Mukana järjestelyissä on myös Tampereen kaupungin nuorisopalvelujen Pajasto.

Radiofestivaali-lähetystä voi kuunnella Radio Moreenista. Vuoden 2024 palkitut päivittyvät festarisivuille pian tapahtuman jälkeen.