Radio Moreenin vappuhenkinen erikoisohjelma valtaa Rakkauden Wappuradion aallot. Kuuntele suoraa lähetystä perjantaina 23.4. kello 11–13 Radio Moreenista tai Rakkauden Wappuradiosta tajuudelta 101,6 MHz.

Radio Moreenin toimittajat Hanne Vuorela ja Sandra Nenonen vierailevat teekkarivapun kaupunginosassa Hervannassa ja ottavat haltuunsa Rakkauden Wappuradion studion. Mukana insinöörivahvistuksena on myös Mikael Fristadius. Tiedossa on tajunnanräjäyttävä kaksituntinen 4 T:n teemalla: tiedettä, Tunia, Tamperetta ja toimittajien jutustelua. Opi, kenen juhla vappu oikeastaan on ja kuuntele, miten toimittajat selviävät Tamppi-lehtikatsauksesta.

Kuuntele Radio Moreenin Klassiset tunnit -vappuetkoja ja ota varaslähtö vapun viettoon hyvän musiikin ja kiinnostavien juttujen parissa.

Tarkemmat tiedot päivän ohjelmistosta löydät Radio Moreenin ohjelmatiedoista.