Maco Oeyn vieras on tamperelaisille tuttu mies, muusikko ja kaupunginvaltuutettu Mikko Alatalo. Ohjelmassa Alatalo kertoo urastaan ja soittaa omaa musiikkiaan. MACOBOXI lähetetään Radio Moreenissa torstaina 1.4. klo 17.

MACOBOXIssa vieraana on tällä kertaa Mikko Alatalo. Hän kertoo muun muassa urastaan ja siitä, miten laulut syntyvät ja miten niitä tehdään. Alatalo esittää ohjelmassa livenä kaksi kappaletta, joista toinen on ensiesitys: Muovilusikka suussa.

Vuosi 2021 on Mikko Alatalon juhlavuosi, ja Radio Moreeni haluaa juhlistaa haastattelulla muusikon pitkää uraa.

Torstaina 1. huhtikuuta kello 17 lähetettävässä MACOBOXIssa kuullaan Alatalon tuotannosta seuraavat kappaleet:

  1. Ikävä Jussia
  2. Per Vers (konserttiäänitys)
  3. Syli (MACOBOXI -Studio live)
  4. Ajolähtö
  5. Muovilusikka suussa (MACOBOXI-Studio live)
  6. Anna mulle lovee
  7. Kiiminkijoen rannalla.